Notice: Undefined variable: lan in /home/sii/public/include/includes.php on line 67

Warning: file_get_contents(/home/sii/public/include/langs/.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/sii/public/include/includes.php on line 67
Slobodaniivana.com | Pravila | Domaći Porno Sajt

Ovaj tekst opisuje uslove koriscenja za web stranicu slobodaniivana.com i sve sadrzaje koji se na njoj nalaze. Uslovi koriscenja su propisani radi zastite korisnika slobodaniivana.com od uznemirujucih, neugodnih, ometajucih i nezakonitih aktivnosti.

OPSTI USLOVI KORISCENJA

Koriscenjem bilo kojeg dijela slobodaniivana.com web sajta smatra se da ste upoznati s ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz koriscenja ove stranice te da prihvatate sva aktuelna pravila koriscenja.

Korisnici su duzni redovno citati pravila koriscenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim koriscenjem slobodaniivana.com web sajta ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima koriscenja, te da su ih razumeli i prihvatili u celosti.

Sve sadrzaje na slobodaniivana.com koristite za licnu upotrebu i na vlastitu odgovornost i slobodaniivana.com se ne moze smatrati odgovornim za bilo kakvu stetu nastalu njihovim koriscenjem.

Koriscenjem web sajta slobodaniivana.com prihvatate mogucnost da se na stranici mogu nalaziti sadrzaji koji mogu biti u suprotnosti sa vasim verskim, moralnim i drugim nacelima i uverenjima.

Stranicu slobodaniivana.com i sve sadrzaje na njoj smete koristiti samo u skladu sa svim primenjivim zakonima i odredbama.

Ni jedan deo slobodaniivana.com web sajta ne sme se koristiti u nezak0nite svrhe ni za promociju istih.

slobodaniivana.com nije odgovoran za direktne ili indirektne stete nastale kao posledica pogreske u radu web sajta.

Administratori portala slobodaniivana.com imaju pravo obrisati svaki sadrzaj objavljen na sajtu, bez najave i objasnjenja.

PRISTUP PORTALU slobodaniivana.com I NJEGOVO KORISCENJE

Pristupanjem portalu slobodaniivana.com i koriscenjem istog, izjavljujete i potvrdjujete da imate osamnaest ( 18 ) godina, i/ili onoliko godina kolika je granica punoljetnosti u drzavi u kojoj imate prebivaliste i iz koje pristupate ovom portalu.

Ako ste mladji od 18 godina, koriscenje portala slobodaniivana.com vam je strogo zabranjeno.

ZABRANJENI SADRZAJI

slobodaniivana.com primjenjuje NULTU STOPU TOLERANCIJE prema i1egalnim sadrzajima bilo kakve vrste. Takvi sadrzaji su: decija porn0grafija, seksualni 0dn0si sa ziv0tinjama, sil0vanja, teska 0zljedjivanja ili smrt.

Takvi sadrzaji se nece tolerisati na web sajtu slobodaniivana.com

KORISNICIMA JE STROGO ZABRANJENO:

* koriscenje web sajta na nacin koji moze ostetiti, deaktivirati, preopteretiti ili onesposobiti web sajt

* koriscenje web sajta na bilo koji nacin koji nije u skladu sa uslovima koriscenja

* koriscenje web sajta na bilo koji nacin koji nije u skladu sa bilo kojim primjenjivim zakonom ili odredbom

* koristenje automatskih programa ili alata za prikupljanje sadrzaja ili informacija sa web sajta

* kopiranje, umnozavanje, prodaja ili razmjena sadrzaja ili delova web sajta slobodaniivana.com u komercijalne svrhe, bez pismenog odobrenja od strane

slobodaniivana.com IZJAVA O ODGOVORNOSTI

do maksimalnog razmera dopustenog primjenjivim zakonom, ni u kojem slucaju slobodaniivana.com ne moze biti odgovoran za direktne, nedirektne, kaznene, slucajne, posebne, proizlazece stete ili bilo kakve stete uopste ukljucujuci, ali ne ogranicavajuci na, stete zbog gubitka upotrebe, podataka, zarade proizasle iz ili na bilo koji nacin povezane sa koriscenjem ili brzinom rada portala slobodaniivana.com.

ukoliko ste nezadovolji bilo kojim dijelom web sajta slobodaniivana.com, bilo kojom uslugom koja je data na koriscenje putem web sajta ili bilo kojom odredbom uslova koriscenja, vase jedino pravo je prestanak koriscenja slobodaniivana.com , web sajta.

IZMJENE OVIH USLOVA KORISCENJA

Uslovi koriscenja podlozni su promenama i modifikacijama bez prethodne najave. slobodaniivana.com zadrzava pravo izmene ovih uslova koriscenja u bilo kom trenutku te nece biti odgovoran za moguce posledice proizasle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovom web sajtu.

Koriscenjem bilo kog sadrzaja na slobodaniivana.com web sajtu smatra se da ste upoznati s aktuelnim pravilima.

NAPOMENA

Sav sadzaj na web sajtu slobodaniivana.com je zabavnog karaktera, imena i likovi (glumaca) su izmisljeni kako bi sadrzaj bio sto vise zanimljiviji korisnicima.

U slucaju da primetite bilo kakve greske, imate pitanja, predloge, pohvale, ili ukoliko zelite da uklonite sadrzaj samo sa web sajta slobodaniivana.com koji su korisnici i/ili oglasivaci postavili na sajt iz bilo kog razloga, molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt forme i dostavite odredjene dokaze da se radi o vasem videu ili videu zasticenim autorskim pravima.

slobodaniivana.com